10. Memorilani karate turnir Ivanec 2017.

Posted on Posted in Uncategorized

 

U subotu 28.10.2017. u Ivancu održan je 10. Memorijalni karate turnir na kojem je nastupalo 480 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Za karate klub Tigar nastupali su Petra Bobinac, Lana Flekač, Karla Golomboš, Lara Pahić, Lana Golomboš, Korina Klarić, Vanja Dukić, Lovro Vujić, David Makar i Roko Dumbović.

U kategoriji cicibanki Karla Golomboš stala je na sam tron  i time potvrdila da joj nema ravne u toj kategoriji. Karli se na postolju pridružila klupska kolegica Petra Bobinac koja je osvojila broncu. Lara Pahić čvrstim je pobjedama od 5:0 došla do samog finala, no u finalu je ipak uzela srebro.  Ovog puta bez medalje su ostali Lana Flekač i David Makar. Moram istaknuti kako su Lana, Karla, Lara, Petra i David dio „B“ ekipe karate kluba Tigar kojima je ovo tek treći turnir ove sezone, a oni su pokazali na svakom turniru najbolje od sebe te svakim turnirom napreduju sve više i čine svoju trenericu ponosnom.

Lana Golomboš ovoga puta nije uspjela izboriti finale, te je stala na postolje uzevši broncu. Korina Klarić izborivši finale nije uspjela uzeti zlato te je ovoga puta stala stepenicu niže i uzela srebrnu medalju. Lovro Vujić nije skrivao svoju želju za pobjedom sve do finala, u finalu je posustao te se okitio srebrom. Vanja Dukić nije krio svoju spremnost izborivši finale, ali isto kao i Vujić nije uspio uzeti zlato, te je u Sisak donesao srebo.  Nakon dva odrađena turnira  prošlog vikenda umor se osjetio kod Roka Dumbovića kojemu je u repasažnoj borbi bronca izmakla za dlaku.

Iza nas su 4 naporna, ali veoma uspješna vikenda i valjalo bi pohvaliti sve naše natjecatelje „A“ i „B“ ekipe koji su pridonjeli ovim uspjesima. U 4 vikenda Tigrići su odradili 5 turnira (Daruvar, Grobničan, Dubica BIH, Križ, Ivanec) i sve ukupno osvojili 50 medalja. Ovo je veliki uspjeh za koji su  zaslužani rad i upornost naših tigrica i tigrića, ali tu je također trud,znanje i strpljenje njihovih trenera. Tigriće još čekaju tri turnira do kraja ove godine.