18. memorijalni karate kup Zagreb 2017

Posted on Posted in Objave

U subotu 13.05.2017 godine u organizaciji KK Stijena održan je 18. memorijalni karate kup Zagreb 2017 na kojem je sudjelovalo 329 natjecatelja iz 50 klubova iz Hrvatske.

I naših 11 Tigrića sudjelovalo je na natjecanju i ponovno smo pokazali izvrsne rezultate koje naši Tigrići postižu upornim radom i trudom uz pomoć svojih trenera.

Kući smo donijeli 6 medalja, dvije bronce (Korina Klarić i Lana Golomboš), dva srebra (Lucija Bunjevac i Tia Škrljac) te dva zlata naših Luke Stefana Ciprića te Nikoline Golomboš koji su kroz četiri kruga borbi uspješno pokorili žestoku konkurenciju.

Natjecanje je započelo katama gdje je naša jedina predstavnica Sara Juzbašić prošavši dva kruga izgubila u repasažu za broncu te osvojila ukupno 4. mjesto.

Nakon natjecanja u katama uslijedilo je natjecanje u borbama. Pored osvajača medalja sudjelovali su još i Ema Kardaš, Vanja Dukić, Lovro Vujić i Mislav Plesivčak koji su ovaj put imali malo manje sportske sreće, ali sudjelovali smo i kao i uvijek idemo hrabro dalje!