30. Kup Mladosti Ivanić Grad

Posted on Posted in Uncategorized

Dana 11.02.2018. godine u Ivanić Gradu održan je 30. Kup Mladosti u organizaciji karate kluba Mladost na kojem je nastupalo oko 500 natjecatelja. Za tigriće je nastupalo 18 natjecatelja koji su ovoga puta, kao što se i očekivalo, osvojili mnoštvo medalja.

 

U dopodnevnoj „smjeni“pod vodstvom trenerice Ive Dužić nastupale su Lana Flekač, Karla Golomboš, Jakov Radošević, Gabrijel Klobučar, David Makar, Lara Pahić , Marta Rožanković i Vanja Šabić. Jakov Radošević je uvjerljivim pobjedama došao do finala u kategoriji cicibana i osvojio zlatnu medalju. David Makar nastupao je u kategoriji mlađih učenika te je osvojio brončanu medalju. Lara Pahić je dokazala da joj nema ravne protivnice u kategoriji mlađih učenica te je ovoga puta stala na najviše mjesto na postolju i u Sisak donesla zlato. Vanji Šabić ovoga puta je finale izmaklo, ali nije posustala u repasažu te je osvojila brončanu medalju. Manje sreće ovoga puta imale su Lana Flekač i Marta Rožanković koje su u repasažu ostale bez bronce, kao i Karla Golomboš i Gabrijel Klobučar. Osvajači medalja izvrsno su odradili natjecanje, ali pohvale Lani, Karli, Marti i Gabrijelu na jako dobro odrađenim izvedbama.

 

U popodnevnoj „smjeni“pod vodstvom trenera Igora Lovrekovića uspješni rezultati se nastavljaju. Lana Golomboš bez ravne joj protivnice osvaja zlatnu medalju u kategoriji učenice -44 kilograma. Tia Škrljac u kategoriji mlađih kadetkinja -40 kilograma malom razlikom od 1:0 gubi u finalu te osvaja srebrnu medalju. Tia se kasnije okušala u kategoriji kadetkinja -47 kilograma među starijim i težim protivnicama, ali nije ostala nezapažena te je uzela brončanu medalju. Nikolina Golomboš standardno „ruši“ sve pred sobom, pa tako i kategoriju mlađih kadetkinja do 55 kilograma, te staje na najviše mjesto na postolju. Nakon dugo vremena natjecateljskoj ekipi vratio se Robert Glavaš koji je u kategoriji mlađih kadeta do 36 kilograma osvojio brončanu medalju. Mislav Plesivčak u kategoriji učenika +46 kilograma u repasažnoj borbi nije posustao te je osvojio brončanu medalju. Bez medalje ovoga puta su ostali Lucija Bunjevac, Ema Kardaš, Vanja Dukić, Roko Dumbović i Lovro Vujić.

 

Neki su s medaljama oko vrata, a neki bez njih došli u Sisak, ali ono najvažnije s čime su se svi vratili s natjecanja je novo iskustvo. Treneri Iva, Igor i Milan jako su zadovoljni radom svojih tigrića na današnjem natjecanju. Natjecateljsku ekipu već idući vikend čeka izazov u Rijeci.