Izvještaj s 6. Memorijalnog turnira “Igor Malek” 2017.

Posted on Posted in Objave

U subotu 06.05.2017 godine KK Tigar Sisak po šesti put organizirao je Memorijalni turnir u spomen na svog tragično preminulog trenera, a nadasve prijatelja, Igora Maleka.

Igorovo srce bilo bi puno ponosa da može vidjeti kako su u njegov spomen natjecanje posjetila čak 33 kluba sa ukupno 281 natjecateljem, a prijatelji iz Bosne i Hercegovine ovom prijateljskom natjecanju dali su međunarodni karakter.

Sportska dvorana Brezovica u subotu odjekivala je dječjim smijehom, uzvicima, udarcima pa čak malo i suzama. Naši Tigrići dominirali su turnirom jer su ovaj put mnogi i po prvi puta probili led na tatamiju, a oni malo hrabriji okušali su se na domaćem terenu i u višim kategorijama.

Za KK Tigar nastupili su: Babić Marija, Bobinac Petra, Bunjevac Lucija, Ciprić Luka Stefano, Dukić Vanja, Dumbović Roko, Dumbović Vito, Flekač Lana, Glavaš Robert,  Glavinić Tin, Golomboš Karla, Golomboš Lana, Golomboš Nikolina, Henić Alen, Jazbinšek Maro, Juzbašić Sara, Kirin Dora, Kirin Luka, Klarić Korina, Klobučar Gabrijel, Kraker Dorijan, Lisec Domagoj, Makar David, Ovanin Borna, Ovanin Leo, Pahić Lara, Palaić Mislav, Plesivčak Mislav, Radošević Jakov, Rožanković Marta, Šabić Vanja, Škrljac Tia, Stipić Leonarda, Težački Anamarija, Vujić Lovro  i  Zec Roko.

Ukupno su osvojili 4 zlatne medalje (Luka Stefano Ciprić, sestre Golomboš – Lana i Nikolina te Vujić Lovro) , 7 srebrnih medalja (Bunjevac Lucija, Dukić Vanja, Glavaš Robert, Golomboš Nikolina, Klarić Korina, Šabić Vanja, Roko Zec) te čak 18 brončanih medalja (Bunjevac Lucija, Luka Stefano Ciprić, Roko Dumbović, Vito Dumbović, Robert Glavaš, Lana i Karla Golomboš, Juzbašić Sara, Klarić Korina, Ovanin Borna i Ovanin Leo, Plesivčak Mislav, Radošević Jakov, Škrljac Tia i Vujić Lovro).

Neke je čak malo i vrat bolio od težine osvojenih medalja jer su pokorili konkurenciju u više kategorija i to : Bunjevac Lucija –srebro i bronca, Luka Stefano Ciprić – zlato i bronca, Robert Glavaš – srebro i bronca, Lana Golomboš – zlato i bronca, Nikolina Golomboš – zlato i srebro, Juzbašić Sara – dvije bronce, Korina Klarić – srebro i bronca,  Mislav Plesivčak – dvije bronce, Škrljac Tia – dvije bronce te Vujić Lovro – zlato i bronca. Sigurni smo da je ta bol prolazna i da su na nju već zaboravili.

Nikako ne smijemo zaboraviti male cicibane koji su prvi put izašli na tatami – neki hrabro, neki pomalo plašljivo, ali svi su bili izvrsni i pokazali izvrsno znanje.

Cjelokupno natjecanje ne bi bilo moguće da nema naših vjernih pokrovitelja kojima se zahvaljujemo od srca: Mlin i Pekare, Zajednica sportskih udruga Grada Siska, Cvjećarna Spas, Gavrilović Petrinja, Restoran Barun i Kaufland te medijskim pokroviteljima Radio Banovini, Radio Quirinusu te Sisačkom tjedniku kojima su se i prilikom otvorenja turnira zahvalili športski direktor Milan Vlašić i predsjednik Davor Kanjir. Službeno je natjecanje otvorio dogradonačelnik Marko Krička koji je i pomogao u podjeli medalja mladim katašima. Na prekrasnim slikama zahvaljujemo gospodinu Damiru Pahiću. Zahvaljujemo također od srca i obitelji Malek koji također svake godine daruju i naše Tigriće i klub te pomažu u organizaciji turnira. Hvala svim klubovima i svim natjecateljima, hvala roditeljima i hvala brojnim navijačima. Hvala svima na sportskom ponašanju i naravno, vidimo se dogodine!